Dodano: 2010-04-27 19:48
| thistle89 napisał(a): |
|
Na kaca nic lepszego :D |
na kaca nie ma nic lepszego jak CISZA, SPOKÓJ i BUTELKA(I) WODY!
Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...
Dodano: 2010-04-27 20:00
Jimi Hendrix jest najlepszy na kaca 
Trzy są rycerza przymioty święte: czystość w miłości i prawdzie; cześć rycerska moc uczynku rodząca; sprawność oręża, ku obronie słabych i przestrodze niesprawiedliwych
Dodano: 2010-04-27 21:45
eeee....tam,na kaca najlepszy jest klin :) hehehe

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2010-04-27 21:53
Woda gazowana a nie muzyka ;] !
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander
Dodano: 2010-04-27 22:23 Zmieniono: 2010-04-27 22:24
nooooo....!!!!! w żadnym wypadku woda gazowana > NO,NO,NO !!!! nie ma nic lepszego od KLINA :) sprawdzone osobiście ^_^ ale po Klinie muza jak najbardziej wskazana :) jooo ^_^

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2010-04-28 12:09
Na kaca obowiązkowo po przebudzeniu - Gregorio Allegri - Miserere mei, z sześć razy, po czym obfity posiłek i ... można pić dalej. :)
Dodano: 2010-04-28 12:41
Czyżby ktoś tu miał kacyka ? hihi
Jak łeb peka to muzyka nie pomaga
, najlepiej spić chłodne piwko i się wykimać :)
Dodano: 2010-05-12 16:21
coś KOSHEEN
kąt padania równa się kątowi odbicia
Dodano: 2010-05-12 16:45
| soundasleep napisał(a): |
| najlepiej spić chłodne piwko i się wykimać :) |
Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro !! ------------------------------------------------- Ps. Jako, że koleżanka z oburzeniem stwierdziła że mój światopogląd jest odrażający i rodem ze średniowiecza myślę że będę tu pasował :P
Dodano: 2010-05-12 17:13 Zmieniono: 2010-05-12 17:17
Nie wiem jak Wy, ale ja na kaca lubię posłuchać czegoś odmiennego - Arka Satana, Kabanos i takie tam. W każdym razie musi to być coś chorego..
Noc jest ciemna i pełna strachów.
Dodano: 2010-05-12 18:54 Zmieniono: 2010-05-12 18:58
| soundasleep napisał(a): |
| Czyżby ktoś tu miał kacyka ? hihi
Jak łeb peka to muzyka nie pomaga , najlepiej spić chłodne piwko i się wykimać :) |
Jak można pić piwo na kaca ???..Dla mnie to samobójstwo.. alko po alko ? !..sama myśl mnie odrzuca . A tak poza tym, to nie kontroluje co leci w głośnikach, ale jak już wcześniej mówiłam, woda gazowana niesłodka ratuje życie ;]
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander
Dodano: 2010-05-23 16:11
Na kaca rzadko stosunkowo czegoś słucham, zwykle jednak łagodniejsze klimaty wchodzą (stare Pearl Jam czy Massive Atack).
Im dalej w las, tym ciemniej.
Dodano: 2010-05-23 16:31
| Ceiphied napisał(a): |
|
Jak można pić piwo na kaca ???..Dla mnie to samobójstwo.. alko po alko ? !..sama myśl mnie odrzuca . |
i całkiem słusznie :)
| Ceiphied napisał(a): |
| A tak poza tym, to nie kontroluje co leci w głośnikach, ale jak już wcześniej mówiłam, woda gazowana niesłodka ratuje życie ;] |
Na zwykłego kaca potrzebna jest cisza absolutna lub jak kto woli "Cisza" - Nini Rosso...
Za to na kac-kupę od serca polecę "Nad Pięknym Modrym Dunajem" Johana Straussa
Podobno może podziałać naprawdę motywująco :)
Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro !! ------------------------------------------------- Ps. Jako, że koleżanka z oburzeniem stwierdziła że mój światopogląd jest odrażający i rodem ze średniowiecza myślę że będę tu pasował :P
Dodano: 2010-05-23 23:35
zależy jaki kac jak duży to włącze sobie kawałeknp...W Objeciach Diabła
wystarczy to wszystko nadmuchać a wszystko samo sie rozpierdoli c fs
hehe Dodano: 2010-05-24 00:11
Na kaca ...zgadzam sie chlodne piwko ...lekki sen ..i przechodzi .....a pozniej nastepne piwko:)
Dodano: 2010-05-24 02:32
| Gabriela napisał(a): |
| Hmmm muzyka na kaca... A co to jest kac??? |
KAC – Komiczna Audycja Cykliczna
. Dodano: 2010-05-24 07:51
Ja bym polecił spacer po parku , wstąpienie do monopolowego i zakup gotowych drinków , najlepiej sobieskiego. Do tego kilka fajek i sen. Kawy nic , herbata jak najbardziej , ale z dużą ilością cytryny i bardzo gorąca musi być.
Jeśli chodzi o muzykę , to ja nie mam dylematu , słucham tego co zawsze.
Dodano: 2010-05-24 07:59
| wolfj23 napisał(a): |
| [quote:511da81f69="Gabriela"]Hmmm muzyka na kaca... A co to jest kac??? |
KAC – Komiczna Audycja Cykliczna[/quote:511da81f69]
KAC wiem co to. To jest to, co tutaj można zobaczyć i ewentualnie się włączyć. Sorry, ale odpowiedzi na moje pytanie,czyli co to kac, dalej nie widzę
. Dodano: 2010-05-24 08:10
| Gabriela napisał(a): |
KAC wiem co to. To jest to, co tutaj można zobaczyć i ewentualnie się włączyć. Sorry, ale odpowiedzi na moje pytanie,czyli co to kac, dalej nie widzę ![]() |
Kac (z niem. Katzenjammer) – złe samopoczucie występujące kilka godzin po spożyciu nadmiernej ilości napojów alkoholowych. Etanol zawarty w napojach alkoholowych odpowiada za stan tzw. upojenia alkoholowego. Jego picie zmienia jednak metabolizm organizmu, gdyż jest on wydalany praktycznie w całości w postaci zmienionej. Najczęstszymi dolegliwościami towarzyszącymi kacowi są ból głowy i odwodnienie organizmu.
Masz.
. Dodano: 2010-05-24 08:33
| shagi666 napisał(a): |
[quote:a9d4ddc816="Gabriela"]KAC wiem co to. To jest to, co tutaj można zobaczyć i ewentualnie się włączyć. Sorry, ale odpowiedzi na moje pytanie,czyli co to kac, dalej nie widzę ![]() |
Kac (z niem. Katzenjammer) – złe samopoczucie występujące kilka godzin po spożyciu nadmiernej ilości napojów alkoholowych. Etanol zawarty w napojach alkoholowych odpowiada za stan tzw. upojenia alkoholowego. Jego picie zmienia jednak metabolizm organizmu, gdyż jest on wydalany praktycznie w całości w postaci zmienionej. Najczęstszymi dolegliwościami towarzyszącymi kacowi są ból głowy i odwodnienie organizmu.
Masz.
[/quote:a9d4ddc816]
Dzięki :) Wy chyba macie jakieś skłonności masochistyczne, doprowadzać się do takiego stanu.
Dodano: 2010-05-24 10:05
kac jest paskudny ale odkąd zostałem straight edge jest mi to na szczęście uczucie już obce 8)
Dodano: 2010-05-24 19:08
| Paskievicz napisał(a): |
| kac jest paskudny ale odkąd zostałem straight edge jest mi to na szczęście uczucie już obce 8) |
I naprawdę da się tak żyć ?
Mnie się wydaje , że to jest chory fanatyzm.
Dodano: 2010-05-24 20:48
no na pewno jest to zdrowsze i dla ciała i dla umysłu niż ładowanie
ale to temat o muzyce. trzebaby stworzyć oddzielny temat do tego typu pogawędek